Den E Vi på Camp Connect

Under helgen den 7-10 augusti 2015 träffades sju Den E Vi-deltagare på Sveriges största entreprenörsläger Camp Connect som hölls ute på Kärsögården i Stockholm. Deltagarna kom från Stockholm och Norrbotten och detta var första gången deltagarna träffade varandra. 

Under helgen fick deltagarna vara med och arbeta i den Pop-up Hub som de tillsammans med ledare skapat och byggt upp. I Hubben arbetade de som ungdomscoacher och hjälpte andra unga med deras idéer och projekt som de vill genomföra.

Många av deltagarna blev inspirerade till att fortsätta arbeta med egna projekt när de kommer hem. Nadine, en av Den E Vi-deltagarna vann deltävlingen i Sveriges Ungdomsentreprenör som hölls under söndagen på lägret. Vinsten gav Nadine en direktplats till den stora tävlingen Sveriges Ungdomsentreprenör, coachningstimmar samt ett startkapital på 2000 kr för att kunna starta upp sitt projekt. 

Elisa som är från Jokkmokk blev inspirerad till att skapa en egen Young Innovation Hub och ett Fryshuset i Norrbotten, för att vidare kunna inspirera andra unga.