Changemaker pitchare #3: Aleksandar Petrovic

Läs och inspireras av fantatiska unga entreprenörer som under Almedalen pitchade sina idéer under ett Pitchmaraton arrangerat av Young Innovation HUB!

”Under hösten kommer jag och min kollega Marie resa till 100 skolor på 100 dagar med ett aktivt föredrag om att skapa och leva det liv man drömmer om. Magi På Riktigt är ett projekt skapat för att öka framtidstro, självkänsla och motivation hos våra ungdomar och Sveriges framtida ledare.

Välmåendet och motivationen hos många av våra unga idag är på tok för låg. Jag vet själv hur det känns att gå ut gymnasiet och inte ha en aning om vad jag ska eller önskar göra. Därför vill jag nu bidra till att hjälpa människor hitta sin riktning samt bygga en tro på sig själva och sin kapacitet. För jag är övertygad om att när vi vågar leva vårt liv precis som vi önskar, då mår vi bra. Och när vi mår bra vänder vi blicken utåt och vill att andra mår lika bra. Och då börjar vi boosta vi varandra, istället för att konkurrera med varandra.
Pitchmaraton var magiskt. Fantastiska människor i skön omgivning som pratar om massa bra saker. Jag vill ge en stor eloge till Louise, Isabelle & Fredrik som skapade detta och möjliggör för människor som önskar bidra att höras.

Resultatet blev bortsett från en skön dag fylld med inspiration och pepp också massa bra kompisar. Vi vet att vi fått nya bra samarbeten som kommer lyfta detta ännu mer, samt potentiell sponsor för projektet.

Det blir precis så magiskt som vi gör det. Om du har en dröm du vill leva, lever eller önskar bidra till att andra får inspiration till att leva sin – säg hej! Tillsammans kan vi göra stor skillnad.”

– Aleksandar, initiativtagare och inspiratör

Läs DEn E Vi’s tidigare intervju med Aleksandar här!
Följ Aleksandar och projektet More Magic på Facebook: https://www.facebook.com/aleksandaralpetrovic/?pnref=lhc