Den E Vi Linköping

Den 7 juni åkte Sissa och Louise från Den E Vi-projektet till Linköping för att träffa representanter från olika verksamheter i Linköping. De besökte först Rydskolan i Linköping. Där träffade de bland annat verksamhetsansvarig för Shanazi Hjältar Linköpings Kommun Hoshi Kafashi och Ayer Shekha, Clara fattah panah, Simon Shumun, Sam Issa.

Sedan besöktes även Vasa Valley (http://www.vasavalley.se) i Linköping där Philip Dias Schultzberg, Alexander Moazzez och Sergo Tadevosyan var på plats.

Intressanta samtal och diskussioner skedde under dagen.

”Mina flesta framtidsmål ligger innan jag hunnit fylla 30 och det är att vi ska ha framgångsrika bolag som löper på och har ett stort samhällsroll. Dvs att vi lyckats skapa många arbetstillfällen osv. Jag vill driva bolag, starta så många framgångsrika bolag som möjligt. Det är vad jag och mina vännervill göra”

-Philip Dias Schultzberg