Changemaker pitchare #2: Malek Mustafa

Läs och inspireras av fantastiska unga entreprenörer som pitchade sina idéer under Almedalens pitchmaraton som arrangerades av Young Innovation HUB. 

”Min idé är att starta ett hälsocoachningsföretag med kost- och träningsprogram och föreläsningar. Jag har valt denna samhällsutmaning för att ohälsan kostar samhället oerhört mycket pengar. Nya restauranger öppnar överallt nu, vilket innebär att maten blir mer lättillgänglig. Vi måste istället stå upp och trotsa ohälsan samt jobba mot det genom att hjälpa andra att få en förändrad och aktiv livsstil.

Jag har själv gått ner 20 kg efter att ha förändrat min livsstil. Jag har redan hjälpt 20 andra vänner med hälsocoaching, och nu vill jag göra detta på riktigt genom ett eget företag.

Min upplevelse av Pitchmaraton var väldigt positiv! Jag fick en otrolig respons från publiken vilket gjorde mig riktigt glad! Jag fick kontakt med de andra deltagarna och kollade om vi kunde köra samarbeten. Tillsammans med Lifee, företaget som producerar Aktivitetsarmband, kom vi fram till att ett samarbete kunde fixas när de börjat komma igång. Sedan fick jag kontakt med Swedbank som coachade mig och gav mig ett samarbete. Nu ska alla administrativa saker fyllas på sedan är det bara att köra!
Jag tycker att Pitchmaraton var ett väldigt grymt intiativ som verkligen får företag att lyfta på ögonbrynen! Ni ska vara otroligt stolta över er själva som arrangörer!

– Malek Mustafa, entreprenör och Fryshusambassadör