Daniel Beijner – Streetsmart Executive Program

Han är grundare av tatueringsstudion Salong Betong, han byggde upp ett starkt varumärke och utvecklade ett företag med flera grenar inom olika branscher.

Daniels uppväxt kantades av sämsta möjliga förutsättningar. Han fick byta skola sex gånger varav två skoldaghem, han drev runt med vännerna och tog dagen som den kom, han tvingades hitta olika strategier redan som barn för att klara sig.

Tillsammans med sin bästa vän bestämde dem sig för att hitta ett att bli en del av samhället, det var startskottet till en av de mest kända tatueringsstudios i Sverige ”Salong Betong”. De började i en liten källarlokal i Högdalen. De nådde framgång med hjälp av vilja, vänner och målmedvetenhet. De använde sig av ett gerillatänk och sina nätverk för att marknadsföra salongen, ryktet spred sig från mun till mun. De utarbetade ett koncept kring tatueringar för att sticka ut, de använde mössor och kläder i marknadsföringssyfte. Idag har salong betong en bred kundkrets med många av Sveriges kändisar som stamkunder och finns i på tre platser i landet.

Daniel är en skarpsinnig intellektuell entreprenör med ödmjuk approach. Med sin drivkraft, ihärdiga vilja och målmedvetna strategier så lyckades Daniel nå framgång.

Motto: ”Från ingenting till någonting”

Läs mer om Up & Comings Excutive Program här!