Changemaker pitchare #8: Patrik Jutterström & Henning Hall

Läs och inspireras av unga entreprenörer som pitchade sina idéer på Pitchmaraton under Almedalen, pitchmaraton arrangerades av Young Innovation HUB!

”Lifee är ett aktivitetsarmband för barn som ska göra det roligt att röra på sig. För barnen är vi ett spel, ett nytt sätt att leka – för föräldrarna är vi en trygghet i att barnen får den aktivitet de behöver!

Denna samhällsutmaning är gigantisk – barn spenderar upp till halva sin vakna tid framför skärmar samtidigt som den här gernerationen spås bli den första att leva kortare än sina föräldrar. För mig gör det lite extra ont när man tänker på att det är barn vi pratar om och om barn slutar leka för att de vill ta nästa nivå på Candy Crush är det ingen som kan ge tillbaka det till dom. Teknik kan vara både ont och gott, och vi på Lifee försöker helt enkelt ta mekanismerna som låser fast barnen framför skärmarna men applicera det i verkligheten!

Pitchmaraton var superkul! Bra publik, bra konferncierer och spännande medptichare! Skönt med ett upplägg där det inte är en tävling eller jury också, jag pitchar nästan alltid för publiken ändå. 

Vi hittade ett par potentiella partners bland de andra medpitcharna, och som alltid så nådde vi ju ut till en helt ny grupp människor och vad de ringarna på vattnet kommer ge tillbaka – det får framtiden påvisa!”

– Patrik Jutterström, medgrundare

Kolla in när Christer Fuglesang testar Lifee-armbandet:https://www.youtube.com/watch?v=e-2WwzJh3TA
Följ företaget på Facebook: https://www.facebook.com/getlifeenow/?fref=ts