”Industriledaren som ska bli streetsmart”

”Fryshuset i Stockholm drar i gång ett projekt där åtta höga chefer inom svenskt näringsliv ska coachas av varsin ung mentor för att bredda sin syn på kompetens. Per Lindberg, vd och koncernchef för BillerudKorsnäs, tror att hans ledarskap kommer påverkas av mentorn Daniel Beijner.”

Unionen.se har intervjuat en av Up & Comings adepter Per Lindberg, VD för BillerudKorsnäs-koncernen och  som just nu deltar i Up & Coming Excutive Program med den streetsmarta ledaren Daniel Beijer som mentor.

Lindberg och Beijner är ett av åtta par som ingår i Fryshusets årslånga projekt Up and coming executive program. Adepterna är höga chefer inom svenskt näringsliv som coachas av unga mentorer med en bakgrund, annorlunda från adepternas.

Hur kommer projektet påverka ditt ledarskap? 
– Det är en öppen fråga just nu. Men alla erfarenheter påverka ju ens person och ledarskap handlar ju mycket om vem man är som person. Så det är inte osannolikt att mitt ledarskap påverkas av det här.

Blir det någon tatuering också? 
– Innan jag träffade Daniel var jag rätt skeptisk till tatueringar. Tanken har slagit mig, men det ska till lite mer än så innan jag tatuerar mig, säger Per Lindberg, vd och koncernchef för BillerudKorsnäs.

Läs hela artikeln ”Industriledaren som ska bli streetsmart” här!