Feras Mahdi – Up & Coming Executive program

Feras är en person som prövat olika vägar i livet innan han slutligen hamnade rätt. Hans nyfikenhet och otraditionella sätt att inhämta kunskap bidrog till att han valde bort de traditionella universiteten.

Detta har inte varit Feras hinder utan snarare bidragit till hans framgångar, som sökare och strateg kom han snabbt till insikt kring sina styrkor och förmågor. Han sökte jobb som säljare inom ett företag, inom loppet på två år hade han lärt sig företaget på detaljnivå och blev erbjuden en cheftjänst för kundtjänstavdelningen, han har idag 200 anställda under sig.

Feras är en Streetsmart karismatisk ledare som äger en unik social kompetens. Han är en modig visionär med fokus på stora drömmar. Med drivkraften lysande i ögonen tar Feras ödmjukt för sig. Han äger en naturlig klass och finess när han nätverkar i olika miljöer.

Motto: Lär som du ska leva för evigt, lev som du ska dö imorgon!

Läs mer om Up & Coming Excutive Program här!