DEN E VI

Den E Vi är en nationell plattform, där var och en av oss tillåts att vara briljant och unik. Där var och en är en förebild och en ambassadör för oss, för Vi.

Vi finns överallt, i ett barn, i en kollega, en vän, en bror eller en syster. Vi förmedlar mörkret men även hoppet, förtvivlan men även modet, främst av allt stoltheten över att vara Vi.

Vi delar med oss av en verklighet från platser media aldrig besökt eller endast besöker vid upplopp och bränder. Vi berättar om ett Sverige som inte beskrivs på löpsedlarna, från små bruksorter och förorter i södra Sverige till samiska byar i norr. Bakom medias negativa rubriker, finns vi som överlever den hårda vardagen och lyckas. Vi vågar berätta om vårt mörker och dela med oss av våra drömmar, vårt hopp och vår drivkraft.

Vi ger dem som är med oss, dem som vill vara med oss och dem som kommer efter oss, möjligheten att förändra mångfalden i Sverige. I samarbete med näringslivet, starka förebilder och engagerade ambassadörer, kommer vi att förändra framtiden.

Den E Vi vill höra din röst – Om du skriver poesi, noveller, rappar, komponerar musik, sjunger, filmar, fotograferar eller helt enkelt vill dela med dig av dina framtidsdrömmar, passioner eller annat så lyfter vi din röst på vår hemsida. 

Maila: denevi@fryshuset.se

Vill du komma i kontakt med oss eller är du intresserad av ett samarbete?

Kontakta oss på: denevi@fryshuset.se